De nieuwe realityshow die jij móet zien

Het modejachtseizoen is opnieuw geopend en jij kunt het op de voet gaan volgen.

Diane von Furstenberg komt met een realityshow, maar het is niet wat je denkt. Verwacht geen dramatische levensonthullingen of een afgezaagde zoektocht naar de beste ontwerper of het beste model, maar een heuse jacht op een ambassadeur voor haar label. 

IEDEREEN MAG MEEDOEN
En Von Furstenberg is niet eens zo kritisch wat betreft de deelnemers. Ze roept iedere ‘fashionista’ die eruit ziet alsof (!) ze tussen de 20 en 25 jaar oud is op om zich aan te melden. Ervaring in de modewereld is niet nodig, als er maar passie voor mode en gevoel voor stijl is. Uit alle aanmeldingen worden acht deelnemers voor de show gefilterd.

Advertisement - Continue Reading Below

Na een x-aantal afleveringen (vol opdrachten, zo verwachten wij) volgt er natuurlijk een winnaar, die Von Furstenberg tijdens New York Fashion Week bekend zal maken. Die lucky bastard mag voortaan met privé-jets van oord naar oord vliegen om daar het Diane von Furstenberg-label te belichamen. Klinkt als een heel zwaar leven.

Wanneer de show op tv komt, is nog niet bekend. Wel is duidelijk dat E! het gaat uitzenden. Snel zo’n uitgebreid tv-pakket regelen dan maar.

Meer kijkvoer: de Beyoncé-video waar we al tijden op wachten >