Traktatie van de dag: David Beckham in z’n zwembroek voor H&M

Binnenkort maak jij een duik met David Beckham.

Meest gelezen

De slick alleskunner gaf ons onlangs nog de schrik van ons leven door te zeggen dat hij het op 38-jarige leeftijd weleens tijd vond om zijn shirt aan te houden op foto’s. Lariekoek! Wartaal!

DAVID KOMT BIJ ZINNEN
Gelukkig zag Becks ook in dat zijn statement voor een onoverkoombaar gemis zou zorgen, en slingert dat shirt gewoon weer op de grond voor H&M. David lanceert dit keer een heuse zwemkledingcollectie voor de modeketen, na het succes van zijn ondergoedlijn:

Advertisement - Continue Reading Below

The success of my Bodywear collection at H&M has been fantastic, so I'm thrilled to be introducing these great swimwear pieces ready for the summer. We've worked hard to create new classics for men, with great fit, comfort and also style.'

GOLDEN BALLS
Anders wij wel. Niet alleen omdat vriendlief er zo heet bij zal liggen deze zomer, maar ook (eigenlijk vooral) omdat David ze zo goed aan de man brengt. Wellicht iets té enthousiast dit keer, afgaande op de foto in witte speedo hieronder (wat zei Monica uit Friends ook alweer? ‘I can see double-O and seven in those things.’ Juistem.).

Meest gelezen

De David Beckham Swimwear-collectie voor H&M hangt vanaf 22 mei in de (online) schappen en is even betaalbaar als altijd.

Oudste zoon Brooklyn Beckham maakte deze week zijn modellendebuut >