De must-have burlesque zonnebrillen van Dita Von Teese

Zet deze sexy zonnebrillen van Dita Von Teese op je neus en de netpanty’s, hoedjes en hoge hakken volgen vanzelf.

Dita Von Teese sloeg aan het ontwerpen voor DITA Eyewear en daar rolden prachtbrillen uit die perfect staan boven – hoe kan het ook anders – een stel rood gestifte lippen.

ELEGANT
Al zijn de brillen die Dita Von Teese ontwierp ook voor minder uitgesproken vrouwen fabuleus. Natuurlijk zijn de cat-eye modellen goed vertegenwoordigd, maar Von Teese ontwierp ook meer hoekige, metalen frames. ‘The inspiration behind the Dita Von Teese collection was to create elegant feminine styles with a classic flare that women could wear on any occasion’, vertelt DITA’s oprichter John Juniper.

Advertisement - Continue Reading Below

LEUKE NAAM
Juniper, al heel lang bevriend met Von Teese, is gek op de voornaam die de burlesque queen zichzelf gaf. Vandaar dan ook de naam van zijn label. Ook haar verschijning bevalt hem nogal; Dita schitterde al meerdere keren in campagnes van het brillenmerk.

Volgende maand liggen de brillen in geselecteerde winkels voor € 170 tot € 205. De vraag is nog even of ze ook in de Nederlandse schappen komen te liggen. Ach, het perfecte excuus om een tripje naar Frankrijk, Italië of Spanje te boeken om daar de sexy brillen in te slaan.

Dit zijn ze: de tien must-have monturen van onze favoriete merken >