De Victoria’s Secret-show komt naar Londen

Dé lingerieshow van het jaar komt naar Europa!

Een uurtje vliegen en je zit er. Angels Adriana Lima en Candice Swanepoel hebben zojuist in Londen bekendgemaakt dat de Victoria’s Secret-show een Britse versie krijgt.

PRINS HARRY OP DE FRONT ROW?
Veel details, zoals wie er gaan optreden, zijn er nog niet bekend, maar Adriana Lima laat aan Graziadaily.com weten dat ze het wel ziet zitten om op de deunen van Elton John te lopen en Candice wil Prins Harry op de eerste rij.

Advertisement - Continue Reading Below

Team Victoria’s Secret liet gisteren op Instagram al weten dat ze spannend nieuws heeft, toen ze postte: ‘We’ve got a secret. No not THAT one! ;) We'll be sharing some BIG NEWS tomorrow, so stay tuned.' Wow. Wel jammer: de zwangere Doutzen zal het Britse debuut vast moeten overslaan.

De eerste Victoria’s Secret-show werd in 1995 in New York gehouden. Het lingeriespektakel ging slechts één keer de grens over toen ze in 2000 de boel verhuisden naar het Cannes Film Festival om geld op te halen voor het goede doel Cinema Against Aids.

Marketing directeur Ed Razek wil de nieuwste collectie nu showen in Londen omdat de winkels het knallend goed in Groot-Brittannië doen. De show vindt op 2 december 2014 plaats bij Earls Court in de Britse hoofdstad.

Bekijk de spannende bekendmaking hieronder…