Zien: Hedi Slimanes nieuwe muze

Hedi Slimane is verliefd, en wel op model Grace Hartzel.

Meest gelezen

De rising star staat niet alleen model in de nieuwe pre-fall 2014-campagne van Saint Laurent; Grace Hartzel (onthoud deze naam!) is het exclusieve gezicht van het modehuis. Zo maakte Slimane de volledige wintercollectie voor komend seizoen op het lichaam van het Amerikaanse model uit Indianapolis, opende en sloot ze de afgelopen catwalkshow in Parijs en schittert ze ook in het nieuwe Saint Laurent Music Project met muzikant Curtis Harding. (Bekijk de video hieronder.)

Advertisement - Continue Reading Below

EXCLUSIEF?
‘Grace H. Is featured in Curtis Harding's music video and is the face of the upcoming campaign of Saint Laurent permanent collection,’ zo luidde één van de vele tweets van Saint Laurent, dat de liefde voor het 18-jarige model niet onder stoelen of banken steekt.

Toch stuitten we op één klein saillant detail… Alhoewel Saint Laurent meldt dat Hartzel hun ‘exclusive girl’ is, liep het model óók in de catwalkshow – of liever gezegd: mödische supermarkt – van Chanel autumn/winter 2014 mee. Zou Karl Lagerfeld ook een oogje op Grace Hartzel hebben?

Meest gelezen

Over Karl gesproken: die geeft weer eens zijn ongezouten mening >