Binnen hoéveel luttele minuten was de jurk van Kate uitverkocht?

Oké, het is duidelijk, The Kate Middleton Effect is nog verre van voorbij.

Meest gelezen

Dachten we dat Prins George – die wangen! Die quasi nonchalante coole blik! – officieel de spotlight had gestolen van z’n moeder met zijn eerste overzeese trip, niets blijkt minder waar. Kate Middleton is nog steeds de royal waar iedereen op let. En dan ook echt íedereen.

THE KATE MIDDLETON EFFECT
Sinds haar verloving met Prins William maakten we kennis met The Kate Middleton Effect. Simpel uitgelegd: wat Kate draagt, is binnen no-time uitverkocht. Nu dachten we dat dit fenomeen z’n hoogtijdagen wel gehad had, maar think again. De Diane von Furstenberg-jurk – van een fikse € 338 – die de Duchess vandaag droeg in Australië was na 8 minuten al uitverkocht. 8 minuten! Kijk, zo doe je dat nou als royal.

Advertisement - Continue Reading Below

Inmiddels zijn er weer een paar maten (42 en 44) aangevuld, maar het gaat enorm hard. Net als alle andere items die Kate tijdens haar tour door Nieuw-Zeeland en Australië draagt trouwens. Elke jurk, top, broek, schoenen en jas die ze draagt is niet aan te slepen.

Geinige kanttekening: Ook de schattige pakjes van Prins George vliegen uit de (digitale) schappen. Komt Prins William er toch een beetje bekaaid vanaf.

Meest gelezen

Omdat ook wij een kleine (echt een kleine maar hoor) obsessie hebben: alle looks van Kate Middleton op een rij >