MET Gala 2014: de hoogte- en dieptepunten

Van Kims te hoge split (oeps!) tot Jay Z op een knie; dit zijn de highs en lows van het MET Gala 2014.

Meest gelezen

Geen bloemenprint die zo gestolen kon zijn van je oma’s bank, geen handschoenen (halleluja!) en geen col. Het MET Gala leek dit jaar fantastisch voor Kim Kardashian en haar Lanvin-jurk te worden, tot die (te) hoge split even meer liet zien dan de realityster vast zou willen. Ach, de onderbroek matcht gelukkig wel met de jurk.

Een oeps-momentje die waanzinnig briljant uitpakte kwam – uiteraard – van Beyoncé. Queen B liet op de rode loper een enorme ring van haar rechterhand glijden en Jay Z knielde meteen om ‘m op te pakken. Maar in plaats van ‘m meteen terug te geven deed-ie net alsof hij haar weer een aanzoek deed. Oké, wordt dit stel nog perfecter?

Advertisement - Continue Reading Below

 

Wie-o-wie miste er dit jaar op het MET Gala? Juistem, Madonna. De zangeres bleek de grote afwezige en schijnbaar kwam dat door haar barely there outfit. Madonna deelde deze foto op Instagram met de korte mededeling dat Anna hierop luid ‘nee’ had gezegd. Kunnen we ons iets bij voorstellen.

Over skimpy outfits gesproken; een streaker maakte ook zijn opwachting tijdens het MET Gala. De jongeman – gehuld in roze man-kini, een grote gouden ketting en op loafers – kon nét niet de rode loper bereiken, maar het scheelde niet veel. Hier vind je de foto (als je durft). 

Meest gelezen

Applaus voor Kendall Jenner, die de loper opdook in een waanzinnige robe van, jawel, Topshop. Het 18-jarige halfzusje van Kim Kardashian maakte haar zachtroze jurk af met juwelen van Chopard en een bedazzled clutch. Extra cool: ontwerpster Tabitha Simmons stylde haar.

 

De grappigste vrouw ter wereld, Sarah Silverman, maakte haar ‘koppelsdebuut’ met acteur Michael Sheen tijdens het MET Gala. Oké, mogen we even ongegeneerd zwijmelen?

Sowieso regende het knappe koppels dit jaar en vooral Charlize Theron en Sean Penn stalen ons hart met deze snapshot van Mario Testino. Zucht…

 

Sluiten we toch af met een modisch dieptepuntje: de schoenen van Rita Ora. En wat zit er toch om haar arm geknoopt? Laten we deze look maar heel snel vergeten.

 

Moet je ook even zien: de 10 beste onofficiële foto's >