Primeur! Louis Vuitton showt op een wel hele mooie locatie

Nicolas Ghesquière reist met Louis Vuitton in de richting van Cannes tijdens het Film Festival.

De ontwerper landt volgende week in Monaco (ook aan de Franse Rivièra), waar hij zijn allereerste cruise collectie voor het Franse modelabel zal gaan showen. Slim, want menig celeb vertoeft rond die tijd in de buurt, om het Cannes Film Festival mee te maken. Een eersteklas ticket naar de front row in Monte Carlo moet er dan vast ook wel vanaf kunnen (toch, Eva en Ryan?).

Prinses Charlene van Monaco is sowieso van de partij. De royal, die ook acte de présence gaf bij Ghesquières debuutshow in Parijs eerder dit jaar, stelt het befaamde Palace Square van Monte Carlo (inderdaad: Prins Alberts officiële optrekje, waar drommen toeristen dagelijks de wisseling van de wacht van bewakers komen bekijken) aan Louis Vuitton beschikbaar. Yep, een catwalkshow in de openlucht dus. Maar de weergoden hebben aan de Rivièra vast geen gekkigheid voor de designer in petto…

Advertisement - Continue Reading Below

Zien! Michelle Williams op blote voeten voor Louis Vuitton >

JIJ OP DE EERSTE RIJ?
Saillant detail: met dit event kan Ghesquière een boel ‘eerste keren’ op zijn conto schrijven. Het is namelijk niet alleen zijn debuut cruise collectie voor Louis Vuitton, maar ook de allereerste catwalkshow voor een cruise collectie van LV ooit. Én de eerste keer dat deze fabuleuze locatie het decor vormt voor een modeshow. Kijk, en zo trek je dus de aandacht. Wij zitten paraat op 17 mei voor de livestream op louisvuitton.com. Wat jij?

Baas boven baas Karl Lagerfeld koos dit land uit voor Chanels cruise collectie >