Dit zijn de Converse-sneakers die jij moet hebben

Een samenwerking zo goed, dat-ie een tweede ronde verdient.

Meest gelezen

Maison Martin Margiela en Converse, je zet ze niet zo snel bij elkaar, maar goh wat zijn we blij dat het zo heeft uitgepakt.

GOUWE OUDE IN EEN NIEUW JASJE
Wederom nam het geniale team van Margiela zowel de gouwe oude Chuck Taylor als de Jack Purcell-sneaker van Converse onder handen en we waarschuwen je alvast, ze zijn knap. Heel knap. De sportieve schoenen werden dit keer in boterzacht leer gestoken en weer met de iconische witte verf van Margiela bewerkt. Door het ontstane craquelé zijn blauwe, oranje en zwarte accenten te zien.

Advertisement - Continue Reading Below

‘We zijn zo blij dat we nu een nieuwe expressie van zo’n geweldige samenwerking tussen Converse en de Maison kunnen laten zien,’ laat Maison Martin Margiela weten in de persverklaring. ‘Het verhaal van twee gelijkgestemde merken gaat verder met de evolutie van de sneakercollectie waarbij persoonlijke expressie het belangrijkste is. Dit komt tot uitdrukking in de levendige kleuren die subtiel door een incognito witte jas schijnen die met de tijd verjaart.’

Meest gelezen

Vanaf morgen, 23 mei, is de nieuwe Converse Maison Martin Margiela-schoenenlijn exclusief te koop bij Patta en 290 Square Meters in Amsterdam. Je kunt ze, bijvoorbeeld in Brussel, ook vinden in de Maison Martin Margiela-winkels. De sneakers gaan over de toonbank voor € 250.