Move over Kate Moss!

De Amerikaanse actrice Zoe Saldana neemt het stokje over van het Britse supermodel en doet de nieuwe campagnefilm van Stuart Weitzman.

Als het nieuwe gezicht van het Amerikaanse schoenen- en accessoiremerk stapt Zoe Saldana in de voetsporen van oa Kate Moss, Petra N?mcová en Natalia Vodianova – niet de minste namen in modellenland. Maar de Avatar-actrice doet zeker niet onder voor de supermodellen, die naast haar hagelnieuwe klus voor Stuart Weitzman sinds kort ook het nieuwste boegbeeld van L’Oréal is.

Voor de nieuwe campagne van het schoenenlabel, onder de noemer #FeelSoGood, heeft fotograaf Nino Muñoz zijn creatieve kunsten losgelaten op heus zwart-wit filmproject.

Advertisement - Continue Reading Below

FEEL SO GOOD
Op de zomerse deuntjes van het nummer Feel So Good van Jamiroquai zien we Zoe parmantig rond een zwembad stappen in badpak en killer heels van Stuart Weitzman. In het bijna drie minuten durende filmpje heeft de 35-jarige beauty het opperbest naar haar zin; nadat ze zich nog even uitrekt in bed, schuift ze aan haar voeten een paar prachtmuiltjes, waarna ze een klein verleidingsspel met de mannelijke hunks rond het zwembad speelt… Oh ja, er is ook een nog puppy.

Meest gelezen

Afijn, bekijk hieronder snel zelf het filmpje.

Kate Moss deed ’t voor Stuart Weitzman op These Boots Are Made for Walkin’ >