Mulberry komt belofte na

Mulberry doet wat het beloofde: de nieuwste tassen kosten een stuk minder dan we de laatste tijd gewend zijn van het modehuis.

De nieuwste tassencollectie van Mulberry heeft de naam Tessie gekregen en bevat totes, kleine schoudertasjes, soepele handtassen en een clutch; alles in stijlvolle kleuren. Prijzen liggen tussen de € 610 en € 855, wat toch iets schappelijker is dan gemiddeld voor een volwaardige Mulberry. Een grote Tessie kost je net iets meer dan een kleine Mulberry uit eerdere collecties. 

Wat maakt van een tas een it-bag? >

Advertisement - Continue Reading Below

TERUG NAAR TOEN
Het modehuis liet zich voor deze collectie inspireren door eigen ontwerpen uit de jaren zeventig, die toen razend populair waren. De tassen zijn klassiek, praktisch en ze kregen allemaal een authentieke gesp als sluiting.

BEDANKT, GODFREY
Tessie is de eerste tassencollectie sinds het vertrek van CEO Bruno Guillon, die de prijzen juist omhoog wilde brengen en de Cara-tassen maakte. Godfrey Davis nam het roer van hem over en gooide dat meteen om door te mikken op meer betaalbare creaties. Wij danken u zeer, Godfrey.

Handig: zo herken je een namaak designertas >