Waarom je hét hoogtepunt van Fashion Festival Arnhem niet mag missen

Fans van Nederlandse mode opgelet!

Even voorstellen: United Arnhem, een bijzonder collectief van Arnhemse modeontwerpers die samen een show – of beter gezegd een feest – zullen geven tijdens het aanstaande Fashion Festival Arnhem. Ook wel bekend als de ‘nieuwe’ Mode Biënnale. De line-up belooft een razend interessante avond. En jij kan erbij zijn.

ARNHEM BRUIST
SIS by Spijkers en Spijkers, Elsien Gringhuis, Sjaak Hullekes, The People Of The Labyrinths, Trix en Rees, en ook labels als Chasin’, Gsus en Humanoid; allemaal delen ze hun directe link met modestad Arnhem. Op 12 juni organiseren ze daarom, samen met sieradenmerk Minouche en Rûne twee gezamenlijke presentaties, die de highlights van Fashion Festival Arnhem vormen. Doel? Laten zien dat Arnhem bruist van de creativiteit en ondernemersdrift. En laat dat nou perfect aansluiten bij het thema van de allereerste editie van het festival: ‘Celebrate Creativity’.

Advertisement - Continue Reading Below

Het leuke aan dit feest is dat het niet uitsluitend voor mensen uit de modeindustrie is bedoeld, maar juist voor iedereen toegankelijk is. Kaarten à € 15 zijn te koop via geselecteerde winkels in Arnhem en Amsterdam en online. Je krijgt hier meteen een boekje bij cadeau vol speciale aanbiedingen en kortingen, te scoren bij de deelnemende winkels van het Fashion Festival Arnhem.

LATE NIGHT SHOPPING
Handig om te weten als jij naar Arnhem United gaat: diezelfde avond organiseren deelnemende winkels late night shopping events. En bij verschillende horecagelegenheden kun je in modische sferen een vorkje prikken, dankzij de aanwezige mode-exposities, georganiseerd door de Arnhemse Stockdagen.

Meest gelezen

Rest ons nog je de weg te wijzen:

ARNHEM UNITED
Waar: Building 026 (de voormalige bibliotheek aan de Koningsstraat), Arnhem
Wanneer: donderdag 12 juni, als onderdeel van Fashion Festival Arnhem (1 juni t/m 6 juli)
Kaarten: € 15, verkrijgbaar via verschillende winkels in Arnhem en Amsterdam en online
Alle info: www.fashionfestivalarnhem.nl & specifiek over United Arnhem: www.fashionfestivalarnhem.nl/united-arnhem

Mede-Arnhemmer Jan Taminiau ontving eerder dit jaar de hoogste mode-onderscheiding >