Vaarwel Juicy Couture-tracksuits

Juicy Couture gaat eind deze maand al haar winkels sluiten.

Wat officieel het einde van een tijdperk betekent. Het tracksuit-tijdperk welteverstaan.

HET JUICHPAK VAN TOEN
We nemen  je even mee terug naar 2000, toen de befaamde Juicy Couture-joggingpakken hun opmars maakten. ‘Celebrity's’ (lees: Paris Hilton, Kim Kardashian en meer van dat allooi) werden op straat gefotografeerd in de fluwelen pakken en er ontstond een heuse run op de dingen. Laten we het ’t juichpak van toen noemen.

Advertisement - Continue Reading Below

Toen ook Lauren Conrad en Kristen Cavallari de sportieve sets met J aan de rits (weet je nog?) in de hitserie van 2004, Laguna Beach gingen dragen en Rachel Bilson ermee gespot werd in The O.C. konden we er niet meer omheen: Juicy Couture was here to stay. Tot afschuw van velen.

RIP
Tien jaar later is het tij flink gekeerd en moet Juicy Couture er alles aan doen om het hoofd boven water te houden. Daar kwam dan nu ook de bombshell: het bedrijf sluit al haar winkels in Amerika.

Meest gelezen

Celebs hebben hun vrijetijdskloffie massaal ingeruild voor tracksuits van Lululemons, de sieradenlijn van Juicy Couture is op z’n minst ook geen succes te noemen, en zelfs een overname van de Authentic Brands Group kon de boel niet redden.

De tracksuits liggen in Amerika dus nu met een 70% off-kaartje bij de outletstores en in de Juicy Couture-winkels die nog open zijn. Toch droevig.

Wil je voor old times sake toch nog zo’n pakje inslaan (voor gebruik binnenshuis bijvoorbeeld), dan kun je op juicycouture.com terecht. 

Wordt dit jouw kerstcadeau voor hem? >