Is dit de nieuwe hoofdontwerper van Hermès?

In de wandelgangen wordt gefluisterd dat er nu al een nieuwe hoofdontwerper klaarstaat om Christophe Lemaire, die afgelopen maandag zijn vertrek bij Hermès aankondigde, op te volgen.

De Snelle Jelles bij Hermès houden niet van wachten. Als we Women's Wear Daily mogen geloven, staat er al een ontwerper te trappelen om in de voetsporen van Christophe Lemaire te treden, die in oktober van dit jaar zijn biezen zal pakken. Nadège Vanhee is de naam. Een Belgisch ontwerptalent dat tot nu toe voornamelijk achter de schermen werkte. Vanhee heeft al jobs bij grote modehuizen als Maison Martin Margiela, The Row en Céline op haar CV en is naar verluidt de front-runner in de sollicitatieronde voor womens wear-designer bij Hermès.

Advertisement - Continue Reading Below

Christophe Lemaire verlaat Hermès niet vanwege onenigheden of een andere nare aanleiding. Hij wil zich meer gaan focussen op zijn eigen label. Hier lees je meer over zijn vertrek.

Terug naar Vanhee. Verwacht wordt dat een officiële bekendmaking van haar aantreding bij Hermès deze week nog zal volgen. Maar vandaag waren woordvoerders van zowel Vanhee als Hermès nog niet beschikbaar voor commentaar. Wordt ongetwijfeld snel vervolgd.

Ook Nederlands talent doet het goed bij de grote modehuizen >