Dit zijn ze: de beste designersamenwerkingen van komend seizoen

Lang leve designerkleding voor een budgetprijs!

Tuurlijk genieten we nog even van de zomer, bijvoorbeeld op deze zomerse evenementen. Maar in de herfst is er ook veel moois om naar uit te kijken, zoals een waslijst briljante designersamenwerkingen. Oftewel: Alexander Wang, Roland Mouret en Altuzarra voor een prikkie. Deze en andere samenwerkingen mag je niet missen:

> Roland Mouret voor Banana Republic. Menig celeb (Cameron Diaz! Victoria Beckham!) is de afgelopen jaren gespot op de rode loper in een van zijn beroemde Galaxy Dresses (à 2000 euri). Gewone stervelingen kunnen zich vanaf vandaag ook hullen in een Galaxy look-a-like, alleen dan voor bijzondere zachte prijzen tussen de € 36 en € 123. Naast de chique robes kan heeft hij ook blouses, rokken en truien ontworpen voor de budgetketen. Je shopt de collectie hier.

Advertisement - Continue Reading Below

> Alexander Wang voor H&M. De eerste sneak peek (bokshandschoentjes..) is intussen binnen. Maar wij wachten nog steeds met smart om een blik te kunnen werpen op het eerste kledingstuk van Wangs hand. En het duurt nog even voor we uit ons lijden worden verlost, want vanaf 6 november ligt de collectie pas in de schappen.

> Ook Altuzarra doet gezellig mee met de designer-collabs. Vanaf 14 september ligt zijn collectie voor budgetketen Target in de schappen van Net-à-Porter. En je kunt heel wat moois verwachten: stiletto’s, nette jasjes en lange jurken à la Altuzarra met hoge split. De prijzen? Hou je vast: ze liggen tussen de € 13 en € 67.

Meest gelezen

> Jean Paul Gaultier slaat de handen ineen met het Zweedse fast fashion bedrijf Lindex. ‘n Lekker gevarieerde collectie wordt het: JPG heeft kinder- en dameskleding, accessoires en lingerie ontworpen voor het bedrijf. Op een sneak peek moeten we helaas nog even wachten. Maar 8 oktober weten we meer: dan ligt de collectie in de digitale schappen van de keten.

PS: Ook streetstyle-koningin Caroline Issa doet aan samenwerkingen, vanaf februari 2015 gaat haar collectie voor Nordstrom in de verkoop.

Binnenkort kun je je van top tot teen hullen in Rihanna-esque waar >