North West is nu al een ‘legende’ in Chanel

We.maken.geen.grap.

Meest gelezen

Oké, we moesten ons even achter de oren krabben vanochtend. Want North Wests allereerste modeshoot is hier. Tuurlijk, in die welbekende shoot met ouders Kim en Kanye maakte ze al haar opwachting, maar dit keer geen bijrol. Neen. North West staat alleen en van top tot teen gehuld in Chanel (incluis tas) in CR Fashion Book (zie onderaan de pagina). In de categorie ‘Legends’. Nogmaals: We kid you not.

Advertisement - Continue Reading Below

MODE-ICOON?
Niet alleen Kim Kardashian kreeg dus de dikke stamp of approval van Carine Roitfeld, ook haar nu al modische off-spring North. In de vijfde editie van CR Fashion Book viert Roitfeld ‘the unconventional side of fashion icon status’ en besloot daarvoor maar eens North door Michael Avedon – kleinzoon van de legendarische fotograaf Richard Avedon – op de gevoelige plaat vast te leggen. Hadden we al gezegd dat zelfs North op deze foto bedenkelijk kijkt?

Meest gelezen

Als kers op de taart prijkt er in de linkerhoek van de foto ook nog eens een citaat van Karl Lagerfeld: ‘It's never too early to care about fashion.’ Vraagt niémand zich dan af of de dertien maanden oude North West überhaupt weet wat een broek is?

Afijn, Kim en Kanye zullen ongetwijfeld in hun nopjes zijn en Carine Roitfeld drukt ons op ’t hart dat we hier te maken hebben met ‘the future of fashion’. Oh North. En dan heeft ze ook nog diamanten oorbellen in.

 

De bekendste selfies van Kim Kardashian op een rij >