Wil je naar de Victoria’s Secret-show? Dat gaat je flink wat kosten

Je moet wat overhebben voor een avondje vermaeck.

Oké, een vliegticket naar New York spaar je dit keer uit, want de befaamde Victoria’s Secret-show wordt dit jaar voor het eerst in Londen gehouden. Maar van de prijs van een kaartje gaan je oren klapperen.

KA-CHING!
Wil je het lingeriefestijn bijwonen dan moet je daarvoor een schamele £9,995 (€ 12.492) neertellen. Wil je de afterparty ook nog even meepakken, dan kost je dat nog een extra £2.000 (€ 2660). Maar hé, dan feest je wel met supermodellen en de acts (wie-o-wie zullen het dit jaar worden?!) van dit jaar.

Advertisement - Continue Reading Below

De tickets worden verkocht door Cornucopia Events en voor degenen die echt met geld willen smijten kun je ook verschillende ‘Special Packages’ bijboeken zoals een 5-sterren hotel, een limo om je te vervoeren en etentjes bij de chicste restaurants.  

VOOR NOP OP DE EERSTE RIJ
Voor wie liever thuis op de bank het geheel voor nop aanschouwt, op 2 december vindt de Victoria’s Secret-show plaats. Wanneer de ‘mode’show op de Nederlandse televisie wordt uitgezonden is nog niet bekend, maar we houden je uiteraard op de hoogte.

Zo zag de Victoria’s Secret-show er vorig jaar uit >