'New Yorkers gaan slecht gekleed'

En niet een beetje, maar really, really bad. Althans, dat vindt modeontwerpster Carolina Herrera.

New York Fashion Week staat voor de deur en wij verheugen ons alweer op alle jaloersmakend mooie streetstylelooks van de bezoekers. Maar als we Carolina Herrera mogen geloven, hoeven we ons daar dit jaar niet al te veel van voor te stellen.

In Haute Living geeft Carolina Herrera haar ongezouten mening over de kledingstijl van de gemiddelde New Yorker:

'Kijk eens hoe de mensen er tegenwoordig in New York bijlopen, het is verschrikkelijk! Ik heb nog nooit in mijn leven zulke slecht geklede mensen gezien! Hoe ze eruit zien is echt ongelofelijk! Ik weet niet waarom. Ik weet niet wat er aan de hand is, maar het is really, really bad. Ik stond vandaag in de file, keek naar de mensen op straat en dacht "Wat gebeurt hier?" Iedereen draagt de verkeerde kleding,' verzucht de ontwerpster.

Advertisement - Continue Reading Below

STOP DE CROPTOP
Het is dus niet al te best gesteld met de gemiddelde garderobe in New York, maar er is één item wat Carolina echt niet meer kan zien. De croptop:

'Als je heel jong bent en een waanzinnig figuur hebt kan het nog. Maar wanneer ik die stijl zie is het vrijwel altijd bij de verkeerde persoon. Je moet je kleden om je lichaam te flatteren. Je hoeft je niet op een bepaalde manier te kleden omdat minirokken toevallig in de mode zijn. Sommige mensen hebben er gewoon de benen niet voor, noch of de leeftijd,' gaat ze verder. Oef.

Wat je dan wel aan moet? Dit bijvoorbeeld >