Naomi Watts slaat de handen ineen met Tommy Hilfiger

En voor het goede doel nog wel.

Meest gelezen

Tommy Hilfiger heeft ook dit jaar weer een tas ontworpen voor Breast Health International en kiest als ambassadeur voor zijn nieuwe accessoire ieder jaar weer een ander bekend gezicht. Dit jaar is de keus gevallen op de prachtige Naomi Watts, die na oa Claudia Schiffer, Naomi Campbell en Renée Zellweger nu poseert met de buidel voor het goede doel.

LEKKER FUNCTIONEEL
De nieuwe tas van Hilfiger gaat geheid in de smaak vallen, want de ontwerper ging voor een casual diepblauwe exemplaar met stevig hengsel en gouden details. Lekker functioneel, vindt ook Naomi Watts: ‘Je kunt de tas meenemen naar het werk, maar ook wanneer je uitgaat. Ik heb er een hekel aan om steeds van tas te moeten wisselen’.

Advertisement - Continue Reading Below

Het belangrijkste: een deel van de opbrengst (€ 76 van de € 227, om precies te zijn) gaat naar de organisatie Fund for Living, een onderdeel van Breast Health International. Deze organisatie springt in de bres voor vrouwen met borstkanker die extra hulp nodig hebben bij de dagelijkse dingen.

Wil jij ‘m pardoes om je schouder hebben hangen? Nog even geduld. Vanaf 25 september kun je de tas scoren via Tommy.com. Vanaf 1 oktober kun je ook je slag slaan in een aantal Tommy Hilfiger-winkels in Nederland.

Meest gelezen

Deze modellen lanceren hun eigen collectie rode lippenstiften, voor het goede doel >