H&M’s nieuwste hitcollectie is hier!

En hij is o-zo cool.

Meest gelezen

We moeten nog even geduld hebben tot 2 oktober, maar een lekkermakertje stuurt H&M er natuurlijk al wel uit. De modeketen bewijst met de nieuwe Conscious Denim-collectie maar weer dat je om eco-vriendelijke kleding te maken, helemaal nergens op hoeft in te leveren.

DUURZAME PRODUCTIEPROCESSEN
De gloednieuwe denimstuks zijn gemaakt van duurzame materialen en H&M heeft ook gebruik gemaakt van duurzamere productieprocessen. De keten heeft bovendien voor het eerst de verschillende denimwassingen gecategoriseerd, om aan te geven wat de impact ervan is op het milieu.

Advertisement - Continue Reading Below

Helena Helmersson, hoofd duurzaamheid bij H&M, vertelt in het persbericht:

‘We zijn enorm enthousiast over Conscious Denim bij H&M. Behalve dat we gebruik hebben gemaakt van duurzamere materialen, hebben we er hard aan gewerkt om de impact van de wasprocessen op het milieu te verminderen. De collectie omvat talloze geweldige items en laat zien dat duurzaamheid en een fantastische stijl hand in hand kunnen gaan.’

Meest gelezen

HET RESULTAAT
De nieuwe Conscious-collectie bestaat uit allerlei soorten jeans (van de boyfriend tot de skinny), mooie spijkerjasjes en indigoblauwe kleuren.

Vanaf 2 oktober ligt de Conscious Denim-collectie in de (online) schappen van H&M.

 

 

 

Deze nieuwe beelden van Alexander Wang X H&M al gezien? >