Adidas Originals = Pharrell Williams: de beelden

Het lange wachten is bijna voorbij!

Meest gelezen

Toen Pharrell Williams tijdens de Oscars optrad met felrode custom made Adidas Instinct Hi’s én Adidas-vest, gingen er al alarmbellen rinkelen: voegt de Happy-zanger zich bij vrienden Kanye West en Nigo in het Adidas Originals-team? Jazeker, zo werd afgelopen maart al bevestigd, en wij deden een vreugdedansje. Want Stan Smith in de mix met Skateboard P? Dat wordt natuurlijk een knaller.

DE EERSTE BEELDEN
Vandaag zijn dan ein-de-lijk eerste items van de Adidas Originals = Pharrell Williams-collectie gelanceerd, en het is alles wat je er van gehoopt had.

Advertisement - Continue Reading Below

Gitzwarte, felrode en diepblauwe Stan Smiths, met de slimme en subtiele accenten die we wel vaker van Pharrell gewend zijn. Zo is de binnenzool van de sneakers opgeleukt met de welbekende tekeningen van de alleskunner en veranderde-ie twee van de drie iconische Adidas-strepen tot een =; het teken voor gelijkheid.

ER KOMT MEER!
Ook kroop Pharrell achter de ontwerptafel voor drie lederen jasjes, die in dezelfde kleuren als de sneakers verschijnen. Maar! Dit is slechts het begin. Vanaf 20 september kun je deze items shoppen, maar in oktober, november en december volgt de rest van de samenwerking. Dat maakt de aanstaande koude dagen toch meteen een stuk aantrekkelijker.

Meest gelezen

Je shopt de sneakers voor € 150 en de Superstar jackets voor € 1000 via adidas.com/pharrellwilliams.

 
Heeft Isabel Marant de Adidas Stan Smiths gekopieerd? >