Karl Lagerfeld komt (wederom!) met een opmerkelijke collectie

En het heeft ook, wederom, te maken met Choupette.

Mr. Lagerfeld heeft een diepgravende liefde voor zijn Choupette. Dat bleek al uit zijn vorige collectie, geheel geïnspireerd op zijn huisdier. Of beter gezegd: wederhelft. Als je dacht dat het daarmee was gedaan, heb je het mis. Want wie eenmaal in Karls hart zit, komt daar niet zomaar uit. Na een beautycontract, 38.000 volgers op Twitter en een eigen boek, ligt er binnenkort weer een nieuwe Choupette-collectie van Karl Lagerfeld in de winkel.

Advertisement - Continue Reading Below

DÍT WORDT ‘M
Dit keer is de poes op cartoon-esque manier vormgegeven als griezelig beest (ook wel: Monster Choupette). De kittige collectie bevat onder andere tassen, shirts, portemonnees, schoenen en sweaters. Je kunt het je zo gek niet bedenken of het zit erbij. Sleutelhanger met poezenkop nodig? Karl heeft het voor je.

De collectie verschijnt op 1 november in het Karl Lagerfeld-filiaal in de Hartenstraat in Amsterdam. En aangezien dit fluffige beestje (volgens Karl) ‘the most famous cat in the world’ is, verwachten we ook wat. We zijn stiekem al een beetje fan.

Zie ook: de Lagerfeld-Barbie