Video: DIT is Victoria Beckhams nieuwe paleisje

Zelf had ze een legitieme reden om niet aanwezig te zijn op haar eigen feestelijke winkelopening (gelukkig was liefje David er om de honneurs waar te nemen), maar de allereerste flagshipstore van Victoria Beckham is een feit. En via onderstaande video leidt ze je persoonlijk even rond.

De Londense Dover Street is een shopwalhalla rijker. Britse trots Victoria Beckham opende, uitgerekend daar, haar allereerste eigen winkel vol Victoria Beckham-moois. Want ze mag dan in de VS hebben gewoond en een ster zijn in Parijs, de UK (en dan vooral de Dover Street) hebben nog altijd een speciaal plekje in Victoria’s hart.

De minimalistisch ogende winkel werd ontworpen door architect Farshid Moussavi en is haast een kunstgalerie te noemen. De shop bestaat uit drie etages en bevat veel donkere spiegelwanden, kunstwerken van oa Damien Hirst, Victoria's laatste collecties aan kleding, tassen en andere accessoires en een imposante betonnen trap. En ook aan de laatste technische snufjes is gedacht. Zo worden alle aankopen via de iPad verwerkt en ook etalagepoppen moesten plaatsmaken voor het digitale werk.

Advertisement - Continue Reading Below

Afijn, kijk en luister vooral even naar wat La Beckham er zelf over te vertellen heeft. En sla de Dover Street dus zeker niet over bij je eerstvolgende bezoek aan Londen.

Moet je horen: Victoria Beckhams indrukwekkende speech als VN-ambassadrice >