Kim Kardashian is nu dus een schoen

Een Giuseppe Zanotti-schoen, welteverstaan.

Meest gelezen

En hoe kon het ook anders. Hubby Kanye West liep al stage bij de schoenengod, en kroop ook zelf al eens achter de tekentafel voor Zanotti-muiltjes die Kim K wel konden bekoren (zie hieronder):

Advertisement - Continue Reading Below

 

Meest gelezen

Nu ging Giuseppe echter zelf voor Kim aan de slag, en dat resulteerde in een hele andere variant. Een zwartleren peep-toe shoeboot, met een grote zilveren gesp aan de voorkant:

 

Aan onze collega’s van ELLE.com doet Giuseppe Zanotti exclusief de eerste beelden van zijn nieuwe collectie uit de doeken, die speciaal voor zijn twintigjarige bestaan werd gemaakt. De inspiratie achter de lijn? Rock ‘n’ roll.

En dan in de breedste zin van het word, want oa Nicki Minaj, Gwen Stefani en Michael Jackson waren in zijn gedachten toen hij de schoenen schetste. 

 

Kim Kardashian is een vreemde eend in de bijt, maar man Kanye natuurlijk niet, die zijn stempel wel aardig gedrukt heeft op de muziekwereld. De schoen heet dan ook de ‘Mrs West’.

Smacht je nu al naar Zanotti’s nieuwste muiltjes? Vanaf december kun je in de winkel en online je slag slaan. Wat het je precies gaat kosten, is nog niet bekend.

Al gezien? Kim en North droegen matching doorschijnende(!) jurken naar de Givenchy-show... >