Jeremy Scott laat zich inspireren door SM en dit is het resultaat

Als Adidas Originals-lid komt Jeremy Scott geregeld met een collectie voor het sportmerk en zijn allernieuwste – die voor herfst/winter 2014 – is nu hier. En die is dus geïnspireerd door SM.

Meest gelezen

We horen je denken: Jeremy Scott, de man van de Moschino ‘Barbie’-collectie en de man die Miley Cyrus’ ‘sieraden’ als kunst ziet, dié Jeremy Scott heeft zich laten inspireren door bondage en SM – wat gaat dat opleveren?

BEETJE VAN ADIDAS, BEETJE VAN SCOTT
Nouja, dat valt dus nog best wel mee. Pittigste stuk uit Jeremy Scotts nieuwste Adidas-collectie is het welbekende Adidas-jasje waar het achterpand uit is gehaald en vervangen door een soort tuigconstructie van leren riempjes. Andere inspiratiebronnen voor Jeremy Scott waren klassieke muziek en hiphop, wat dus een heel fraaie lange, rode Adidas-jurk opleverde en een jas met lekkere print van Adidas-schoenen.

Advertisement - Continue Reading Below

SCOTT GEEFT JE VLEUGELS
Ook in de collectie: Scotts welbekende sneakers met vleugels. Dit keer maakte hij ze in zwart lak (geinig) en in het wit met opengewerkt patroon (nog leuker), waardoor ze bijna een soort sandalen worden.

Hebben? Vanaf 31 oktober ligt Jeremy Scotts collectie voor Adidas in de online schappen.

Ook Pharrell Williams ging weer eens een samenwerking aan, en daardoor rijst de vraag: is Pharrell de grootste schnabbelaar ooit? >

Meest gelezen