10 dingen die je nog niet wist over de aanstaande Victoria's Secret-show

Het aftellen is begonnen en dit is wat we je nu alvast over de Victoria's Secret-show van dit jaar kunnen vertellen.

Meest gelezen

Op 2 december verzamelen de Angels zich in het Earls Court Exhibition Centre in Londen voor de Victoria's Secret-show van 2014. WWD nam een kijkje in het hoofdkantoor van Victoria's Secret, waar de voorbereidingen voor het spektakel in volle gang zijn. We zetten vast tien weetjes voor je op een rij:

1. Er zijn meer outfits dan ooit! Dit jaar bewonder je 79 looks, tien meer dan tijdens de show van vorig jaar.

Advertisement - Continue Reading Below

2. En daarvoor zijn ook meer modellen nodig. Vorig jaar werden er 40 uitverkoren, dit jaar paraderen er maar liefst 47 modellen over de catwalk. En ten minste vijf daarvan zijn Nederlands!

3. Er zijn dit jaar maar liefst twee Fantasy Bra's. En dus ook twee modellen met de eer om ze te dragen.

4. De dresscode voor de gasten is black tie. De show is dit jaar namelijk geïnspireerd op het in 1966 door Truman Capote georganiseerde Black and White Ball.

Meest gelezen

5. De show wordt opgedeeld in zes stijlen: Gilded Angels, Exotic Traveler, Dream Girl, Fairy Tale, University of Pink en Angel Ball.

6. Lily Donaldson draagt het pronkstuk van Swarovski. In totaal worden er zo'n 29 outfits versierd met Swarovski-kristallen, maar die van Lily is – met 150.000 steentjes – het meest uitbundig. Het maken van één vleugel alleen kostte al vijf(!) uur.

7. De in Antwerpen afgestudeerde couturier Serkan Cura is, voor het tweede jaar op rij, het brein achter de looks. 'In mijn coutureshows kan ik veel doen, maar er zijn regels waar ik me aan moet houden. Hier vraag ik gewoon "Kunnen we dit maken?" en dan is het antwoord "Tuurlijk, wat wil je doen?",' vertelt de ontwerper.

8. Dit zou wel eens de allerlaatste show van Alessandra Ambrosio en Adriana Lima kunnen zijn. Er gaan hardnekkige geruchten dat deze Angels binnenkort hun vleugels aan de wilgen hangen.

9. De casting is even streng als altijd, voor zowel de nieuwelingen als de Angels. 'Alle meiden zijn net atleten, het is vrij bizar. Ik eet ook echt gezonder in de aanloop naar de show. Je zou haast willen dat-ie twee keer per jaar is, zodat je er altijd naar streeft om zo fit mogelijk te zijn,' laat Lily Donaldson weten.

10. En zelfs de veteranen zijn iedere keer weer zenuwachtig. Dit wordt haar vijfde show, maar Lily is nog steeds doodsbang om te vallen. 'Maar dat wil ik niet hardop zeggen, straks roep ik het over mezelf af,' aldus het Britse model.

Rest nog DE vraag: is Kendall er nu wel of niet bij? >