Dit modehuis waagt zich voor het eerst aan een accessoirelijn

Theory brengt een allereerste accessoirelijn in praktijk.

Een hele eigen tassen- en schoenencollectie: in het voorjaar van 2015 is het niet langer theorie voor Theory. Het New York-based modehuis van Andrew Rosen, haalde na het vertrek van hoofdontwerper Olivier Theyskens eerder dit jaar de originele Theory-designer Lisa Kulson opnieuw in huis én stelde meteen maar een hagelnieuw accessoire-team aan.

De oplettende fan weet dat footwear niet helemáál nieuw is voor Theory. In het verleden was er al eens een samenwerking met schoenendesigner Rachel Comey, maar anno 2015 is de tijd rijp om ‘op grote schaal te experimenteren met deze categorie,’ aldus een woordvoerder.

Advertisement - Continue Reading Below

Wat we kunnen verwachten. Drie verschillende, in Italië geproduceerde, tassen; de basislook, genaamd de Urban met een leren flapsluiting, de Signature (een tote, in zowel dag- als weekendvariant) en de de Post (een cross-body of schoudertas). Prijzen variëren van € 238 tot € 600. Voor het schoeisel (toch een vak apart) ging Theory de samenwerking aan met CFDA Fashion Fund-winnaar Paul Andrews, die twee verschillende modellen ontwierp; een platte sandaal met epadrillezool en een sandaal met blokhak, respectievelijk € 399 en € 480. Maar er zíjn plannen voor nog vijf modellen extra voor de herfst en tenminste nog één extra tas.

In januari 2015 ligt het eerste nieuwe waar al in de schappen.

Het laatste gerucht: Rihanna gaat sneakers ontwerpen voor dit grote sportlabel >