Kanye West stopt met muziek, wil (véél) geld in de modewereld verdienen

En wordt GEK van Kim Kardashians familie.

Dat laatste kunnen we ons sowieso indenken. (Arme Kanye heeft een heel zwaar leven.) Maar afijn, de rapper wil dus stoppen met muziek maken na zijn samenwerking met Paul McCartney, zo weet Nu.nl. Want Kanye, de niet-zo-geheime stilist van vrouwlief Kim, denkt dat er meer geld te verdienen valt in de modewereld.

Uiteraard zal hij zelf in de ontwerppen kruipen. Iets wat hem niet vreemd is; hij maakte al (peperdure) Nike-schoenen, gaf een showtje weg tijdens Parijs Fashion Week (dreigde dat nog een keer te doen) en wist bij Adidas een bonus van een slordige 12 miljoen euro binnen te harken, zonder ook maar íets getekend te hebben. Behalve het contract. Inderdaad geen verkeerde manier van geld verdienen.

Advertisement - Continue Reading Below

KANYE KANNIE MEER
Maar. Misschien speelt er nog iets mee. Het schijnt namelijk dat Kanye de chaos rond de Kardashian-familie niet meer aankan, zo melden OK! Magazine en Nu. Sterker nog: hij voelt zich zó ellendig als hij met hen is dat 'hij er niet meer mee om kan gaan'. Kanye vindt de familieleden 'ontzettend egoïstisch en ijdel' en wil voorgoed vertrekken.

Moet jij even raden waar naartoe.

Parijs.

En laat dat nou het kloppende hart van de modewereld zijn... Wij hebben zo'n donkerbruin vermoeden dat Kim het Paleis van Versailles stiekem al aan het inrichten is...

Ondertussen ziet Kendall halfzus Kim liever gaan dan komen >