Hoe draag je hakken ZÓNDER pijn?

Dit is misschien wel dé tip van het jaar.

Nooit meer pijn als je hakken draagt. Daar heb je de rest van het feestseizoen – wat zeggen we: de rest van je leven! – profijt van.

Dit is de even eenvoudige als briljante tip. Een goedkoop en simpel trucje waardoor het dragen van loeihoge hakken geen afschuwelijke pijn aan de voeten meer doet...

Laten we eerst even benadrukken dat als je scheel ziet van de ondraaglijke pijn aan je voeten, het misschien niet onverstandig is om te investeren in een comfortabler paar. Plat is het nieuwe hoog en als iets niet comfortabel is, is het geen luxe. Maar zelf zijn we ook niet heiliger dan de paus en de liefde laat zich nu eenmaal niet dwingen, nietwaar?

Advertisement - Continue Reading Below

Zit u er klaar voor? Komt-ie: bind de derde en vierde teen van je voeten, geteld vanaf de grote teen, aan elkaar met een stukje pleistertape. Zo ontlast je de zenuw die de pijn veroorzaakt. In naam der onderzoeksjournalistiek heeft onze lieve collega van Bazaar deze tip afgelopen weekend uitvoerig getest. En we zijn blij te kunnen melden dat het wérkt.

Dus: hakken aan en gáán vanavond!

En dan tippen we graag deze 10 ultieme partyshoes >

Bron: HarpersBazaar.nl