Cara & Pharrell maken voor Chanel de ultieme muziekvideo

Karl Lagerfelds nieuwe film Reincarnation is van begin tot eind te bewonderen, maar vooral een zingende Cara Delevingne steelt de show.

Meest gelezen

Vorige week showden we je al de trailer van het nieuw filmisch meesterwerkje, dat Kaiser Karl speciaal voor de Paris-Salzburg 2014/15 Métiers d'art-show van Chanel (hou ELLE.nl in de gaten voor het showverslag vandaag) heeft gemaakt. En vandaag is het zover: de ruim zeven minuten durende korte film Reincarnation is gelanceerd.

KARLS MUZES
De hoofdrollen zijn weggelegd voor niemand minder dan Pharrell Williams, Cara Delevingne en Geraldine Chaplin (als Gabrielle Chanel), maar we zien ook vele andere BFF’s van Karl voorbij komen. Wat dacht je van: modellen Jamie Bochert en Baptiste Giabiconi, Lady Amanda Harlech én Karls favoriet – de 6-jarige Hudson Kroenig als mini bellboy?! Kijkvoer van de bovenste plank.

Advertisement - Continue Reading Below

PHARRELL ? CARA
Maar het niet te missen fragment is toch wel een zingende Cara Delevingne! We wisten al dat Cara en Pharrell samen de studio in waren gedoken voor een muzikale samenwerking en dit is het eerste eindresultaat. Speciaal voor Cara (én ook een beetje voor Chanel natuurlijk) schreef en componeerde Pharrell CC The World – de originele soundtrack van Reincarnation.

De twee (Cara in de rol van  de Oostenrijkse keizerin Elisabeth aka Sisi en Pharrell als lift boy) dansen en zingen erop los en het moet gezegd worden: Cara kan een aardig staaltje zingen. Afijn, bekijk snel Reincarnation hieronder.

Meest gelezen

 
En bekijk ook de vermakelijke the making of-video, waarin Karl uitlegt hoe Coco geïnspireerd werd door het jasje van de lift boy (gespeeld door Pharrell) in de jaren ’50 en haar aanzette tot de ontwikkeling van hét iconische Chanel-jasje.