Zorgde Taylor Swift ervoor dat deze Victoria’s Secret Angel niet mocht lopen?

Hebben mensen dan niéts geleerd van Taylor Swifts muziek?

Meest gelezen

Want inmiddels moeten potentiële vriendjes en vrienden van de zangeres wel weten waar ze aan toe zijn als hun relatie met Taylor verzuurt. Zo niet? Google even op John Mayer, Harry Styles, Katy Perry, Jake Gyllenhaal… gut, moeten we nog even doorgaan?

Afijn, dit keer belandde degene die een kleine vorm van kritiek – hoé durft ze! – gaf op Taylor Swifts muziek niet op de nieuwste cd van de zangeres, maar thuis. Op de bank. Terwijl haar Victoria’s Secret-collega’s zich hulde in niemendalletjes voor de nieuwste show. Over wie we het hebben? Jessica Hart.

Advertisement - Continue Reading Below

 

NAM TAYLOR WRAAK?
Het (voormalige?) Victoria’s Secret-model was de grote afwezige tijdens de show van gisteren en volgens insiders had Taylor Swift dat zo geregeld. Jessica had namelijk na de lingerieshow van vorig jaar – waar Taylor toen ook optrad – gezegd tegen de pers:

God bless Taylor Swift's heart. I think she's great. But I don't know, to me, she didn't fit. I don't know if I should say that.

Meest gelezen

Om Kelso uit That ‘70s Show maar eens te quoten: BURN!

Uiteraard wil Victoria’s Secret niet ingaan op het verhaal, en laat het lingerielabel weten dat Jessica Hart nog gewoon een contract met ze heeft (wat het eigenlijk alleen maar nog vreemder maakt dat ze niet meeliep dit keer, maar afijn). En aangezien Jessica de show, zoals Cara en Kendall, niet hoefde te skippen voor Chanel, zit hier toch een staartje aan…

Ach, we horen het vast wel op Taylor Swifts nieuwe album.

DEZE celebs zaten er allemaal front-row tijdens de Victoria's Secret-show 2014 >