Nét binnen: de zomercampagne van Chanel met Gisele Bündchen

Geen surfboard deze keer, maar Parijs by night als achtergrond in de prachtige zwart-wit foto's van Gisele. Het supermodel is niet alleen het gezicht van Chanel N°5 maar nu dus ook van de spring/summer 2015-collectie van het modehuis. Bekijk alle tien de foto's hier.

Meest gelezen

Gisele mag dan al jarenlang het best betaalde model zijn volgens Forbes, ze moet hard werken voor d'r centjes. En net als wij stervelingen de zoveelste oliebol naar binnen proppen, twittert de Braziliaanse schone een eerste sneak peek van haar nieuwe zomercampagne voor Chanel. En weldra zijn alle foto's - het zijn er maar liefst tien, geschoten door Karl Lagerfeld zelf, online te vinden. Eén woord: prachtig.

Advertisement - Continue Reading Below

De surfende Gisele heeft plaatsgemaakt voor een Parisienne (of Brésilienne in Parijs) met een flinke scheut Film Noir. We zien het model eenzaam dwalen door de nachtelijke straten van de modestad; de oplettende kijker ziet ook iconen als de slotjesbrug en Café de Flore voorbijschieten.

Dit is natuurlijk niet de eerste campagne van Gisele voor Chanel. De twee hebben al enige tijd een innige band die mooie dingen oplevert. Even handig op een rijtje, alle campagnes van Gisele voor het bekende modehuis.

Meest gelezen

> 2013: Het gezicht van Chanel Beauty
> 2014: Het gezicht van Chanel N°5 samen met Michiel Huisman (weet je nog, deze stomende video!)
> 2015: Het gezicht van de nieuwe spring/summer-campagne van Chanel

Check hier alle zwart-wit foto's uit de nieuwste campagne:

 

Advertisement - Continue Reading Below

 

Advertisement - Continue Reading Below

 

 

 

Meest gelezen

 

 

 

 

 

En dan nu zien hoe Gisele er zonder make-up uitziet? >