Romeo Beckham verslaat zijn eigen vader

Vermeend Oscar-winnaar Eddie Redmayne verovert de eerste plaats in de befaamde Best Dressed list van het Britse GQ magazine, maar alle ogen zijn gericht op de nummer 25: Romeo Beckham.

Met zijn 12 lentes scoort de tweede spruit van David en Victoria Beckham, die afgelopen Kerst opnieuw een van de gezichten van Burberry was, een hogere ranking in de stijlvolle-mannen-lijst dan zijn eigen vader (die we op een magere 46e positie tegenkomen). David Walker-Smith, menswear director van Selfridges aan GQ over Romeo: 'He's experimental, quirky and fun, and his style has nothing mini-me about it. It's me-me!' En ook off-duty gaat-ie nimmer onvoorbereid de straat op. In zijn vrijetijdskast: een goed stel chunky sportbroeken, jersey shirts, stijlvolle hoodies en een enorme verzameling zonnebrillen, die hij naar verluidt binnenkort kan aanvullen met zijn very own ontwerpen uit een zonnebrilcollectie voor kinderen, luisterend naar de naam RB.

Advertisement - Continue Reading Below

De Beckham-telg is overigens niet eens de jongste in de lijst. Een kleine maand na deze onnavolgbare kersttrui-pose debuteert de Britse peuterprins George op nummer 49. Blijkbaar neemt het Britse volk zijn kniekous-in-prinselijke-schoen-look voor lief.

Wie naast Eddie Redmayne de Top 3 vullen? Benedicte Cumberbatch en Jamie ‘Fifty Shades’ Dornan. De volledige lijst met 50 namen wordt in het februarinummer van GQ, dat donderdag in de winkels ligt, vrijgegeven.

Grote broer Brooklyn Beckham scoort niet alleen grote modeklussen, maar ook een contract bij voetbalclub Arsenal >