Dit is nu al de must-have festivalcollectie van het jaar!

H&M slaat de handen ineen met Coachella voor een heuse festivalcollectie.

De Zweedse modegigant heeft iets bijzonders voor je in petto dit seizoen; voor hun jaarlijkse festivalcollectie heeft H&M dit keer samengewerkt met het Coachella Valley Music and Arts Festival. H&M Loves Coachella zal de collectie gaan heten, die vanaf maart dit jaar in de (online) schappen ligt.

H&M LOVES COACHELLA
Dat H&M en Coachella van elkaar houden, wisten we natuurlijk al; voor het zesde jaar op rij is H&M sponsor van het meerdaagse festival in Indio, Californië. Maar dit is de eerste keer dat de twee daadwerkelijk een samenwerking zijn aangegaan voor een festivalcollectie voor haar én hem.

Advertisement - Continue Reading Below

De collectie heeft een boho touch en bestaat oa uit items met fringes, korte broekjes, tunieken, kanten tops, croptops en broeken met wijde pijpen (hello seventies flare!). Voor heren kun je T-shirts met grafische prints en korte broeken verwachten. Alles voor een aantrekkelijk, zacht prijsje uiteraard.

De H&M Loves Coachella-collectie zal vanaf 19 maart verkrijgbaar zijn in Amerika. De rest van de wereld (wij dus!) zullen moeten wachten tot donderdag 26 maart, dan is de collectie in geselecteerde H&M-vestigingen én online verkrijgbaar.

More From Festivals
20 articles
Lowlands 2016
Festivalvoorpret: de Lowlands 2017-playlist
Rihanna drinkt bier
Lowlands-voorpret: wat drinken we op de camping?
Buitenfestivals zijn gezond voor je
Festivaltips: voor beginners én festivalveteranen
Briljant: inside festivaltips van een die-hard

@ COACHELLA 2015
Voor lucky birds die tickets hebben weten te bemachtigen voor het festival: er zal op het terrein een H&M pop-up shop zijn, waar exclusieve merchandise te koop is. Coachella vindt dit jaar plaats op 10 t/m 12 april en 17 t/m 19 april. Check hier de volledige line-up >

Zien: de video van het H&M ♥ Music event @ Coachella Festival 2013 >

Wat wordt de nieuwe designer-samenwerking van H&M? >