Cressida Bonas is Mulberry’s nieuwe muze

De ex van Prins Harry stapt letterlijk en figuurlijk in de spotlight als het nieuwe gezicht van Mulberry.

De Britse Cressida Bonas mag zich bij het rijtje knappe dames als Alexa Chung, Lana Del Rey, Olivia Palermo en Cara Delevingne voegen. De 25-jarige is namelijk gestrikt door het über-Britse label Mulberry om de hoofdrol te spelen in de nieuwe campagnefilm, waarin Bonas de sterren van de hemel danst samen met de Britse acteur Freddie Fox.

De aristocrate is afgestudeerd in modern dans aan de University of Leeds, wat Mulberry inspireerde een heuse short film te maken waarin de zomercollectie voor 2015 centraal staat. Prins Harry's former flame (lees hier waarom Cressida de Engelse prins de bons gaf) liet aan Yahoo Style weten dat haar dans vooral draaide om het gevoel van vrijheid:

Advertisement - Continue Reading Below

‘The idea was, “dance as if you're dancing in your kitchen.” It was more about a dance that was improvised, and not all about the steps. It was really just about having fun!’

De video werd afgelopen weekend aan een select gezelschap gepresenteerd in Los Angeles, waaronder Keira Knightley (die haar baby bump showde in een prachtige gele zomerjurk) en uiteraard Mulberry’s andere stokpaardje Cara Delevingne. Voor ‘ons stervelingen’ zal Mulberry’s korte film in maart verschijnen. We houden je uiteraard op de hoogte.

Had Mulberry mot met The Royal Family? >

Cressida Bonas: van Harry naar Hollywood >