Rihanna, SJP en meer celebs verkopen baguettes voor het goede doel

Een nieuwe flagshipstore, een nieuwe actie voor het goede doel.

Meest gelezen

Bij het huis Fendi houdt men een feestje niet graag in kleine kring. Gedeeld moet er worden in de feestvreugde. Letterlijk. Het Italiaanse modehuis trok Rihanna, Sarah Jessica Parker, Rachel Feinstein, Jourdan Dunn en Leandra ‘The Man Repeller’ Medine aan hun designerjas om niet alleen de opening van de nieuwe flagshipboetiek aan de Madison Avenue in New York mee te vieren, maar ook een eigen variant op de beroemde Fendi 3Baguette-tas te ontwerpen.

Advertisement - Continue Reading Below

Op 13 februari, de dag waarop Fendi-designer Karl Lagerfeld het lintje voor de winkel door gaat knippen, zullen ook de Baguettes van de celebs gelanceerd worden. Verkocht worden ze echter niet in de winkel, maar per veiling op de speciale site launch3baguetteauction.fendi.com, die eind deze maand de lucht in gaat.

En het leuke is dat iedere celeb zelf een goed doel mocht kiezen waar een deel van de opbrengst van hun buidel naar toe gaat. Rihanna (naar verluidt het nieuwe liefje van Leonardo DiCaprio!) koos natuurlijk voor haar eigen The Clara Lionel Foundation, die ze oprichtte ter ere van haar grootouders. Sarah Jessica Parker, die als Carrie in Sex and the City de Fendi Baguette bag een instant it bag-status bezorgde, doneert haar opbrengsten aan The Brain Trauma Foundation. Jourdan Dunn aan The Sickle Cell Disease Association of America, Leandra Medine aan het Ovarian Cancer Research Fund en Feinstein koos voor het Naomi Berrie Diabetes Center.

Meest gelezen

Sarah Jessica Parker @ Fendi Headquarters

 

Zijn Rihanna en Leonardo DiCaprio aan het daten?? >

Zien: Cara Delevingne voor DKNY's mannen(!)campagne >

ELLE's favoriete designertassen uit de sale >