Olivia Palermo ontwerpt unieke handtas met technisch snufje

Olivia Palermo maakt zich samen met Aspinal of London hard voor de wereld. Door te doen waar ze goed in is: haar visie op de perfecte tas geven.

Even voorstellen: de Marylebone Tech Tote: een limited edition tote bag van accessoirelabel Aspinal of London, voorzien van technologie waarmee je je iPhone of iPad kunt opladen, en waarvan een groot deel van de opbrengst ten goede komt van AdCam, een non-profit organisatie die projecten ontwikkelt in het Masai Mara-gebied in Kenia. En geloof het of niet, hij is ontworpen door Olivia Palermo. Goed, voor het technische aspect zal ze een paar bollebozen hebben geraadpleegd, maar de rest van de buidel: all Olivia.

Advertisement - Continue Reading Below

De The City-ster is al langere tijd een supporter van dit specifieke goede doel. De opbrengst van de tas zal worden gebruikt voor de bouw van een school in het Keniaanse gebied. ‘Working with Aspinal and having them lend their support to AdCam … has been a stylish and meaningful experience,’ vat Olivia het zelf helder samen.

Over de looks van de Marylebone Tech Tote is nog maar bijster weinig bekend, maar wel weten we dat-ie in maart dit jaar uitkomt en voor zo’n € 1.298 over de toonbank gaat. In totaal worden er slechts 30 geproduceerd. Dus liefhebbers moeten er snel bij zijn.

Zo staan Olivia en hubby Johannes Huebl 's ochtends op >

Rihanna, SJP en meer celebs verkopen baguettes voor het goede doel >

De snode plannen van Donatella Versace en Anthony Vaccarello >

Gucci maakt vandaag de nieuwe hoofdontwerper bekend >