Instagramsensatie Toast the Dog scoort modellenklus

Instagramsensatie Toast the Dog schittert in nieuwe zonnebrillencampagne van Karen Walker.

Meest gelezen

Karen Walker, niet vies van een opvallende campagne op zijn tijd, spotte de koddige spaniel op diens instagramaccount met diverse brillen van haar makelij op zijn snuit. Liefde op het eerste gezicht.

De viervoeter, ooit gered door comedian Josh Ostrovsky en zijn vrouw Katie Sturino, bleek vervolgens een model in de dop, zo getuige onderstaande prachtkiekjes, waarop Karen Walker herself (deze liet ze zich niet ontnemen) samen met Toast de spring/summer Creeper-brillen aan de man brengt.

Advertisement - Continue Reading Below

 ‘A beautiful redhead with a Cinderella backstory, who better to have as our first celebrity?’ verklaart Walker haar castingkeuze aan WWD, verwijzend naar de wapperende manen van Toast (met dank aan de ventilator van haarstilist Gavin Harwin). ‘It’s pretty hard to compete with a toothless dog with its tongue hanging out.’

Tandenloos? Helaas wel. Gul als Toast is, gaan zijn verdiensten voor de modellenklus naar het goede doel, Friends of Finn, dat zich inzet tegen het doorfokken van puppy’s in duistere fokkerijen, een plek waar Toast zelf ook uit gered is met zo’n slecht gebit dat al zijn tanden moesten worden getrokken.

Meest gelezen

In febuari gaat de Karen Millen-eyewear collectie over de catwalk tijdens New York Fashion Week. Met hoogstwaarschijnlijk de Cavalier King Charles spaniel op de eerste rij.

 

 

 

 

Cara Delevingne afgewezen door tattoos? Integendeel >

Baptiste geeft de plantjes water bij Chanel >