Mulberry ruilt Cara in voor Georgia May

De lente is zojuist alvast een heel klein beetje ingezet, want hier is Mulberry’s nieuwste tassencampagne.

Meest gelezen

Met verrassend genoeg niet meer Cara Delevingne (en een stuk of wat dierenvrienden) als stralend middelpunt, maar Jagger-telg Georgia May. En eerlijk is eerlijk; ze doet niet onder voor haar voorgangster slash goede vriendin.

Dat zou te maken kunnen hebben met het feit dat Neerlands topfotografenduo Inez & Vinoodh tekende voor de fotografie, en ook met Mulberry’s begeerlijke nieuwe tassen dit seizoen. Maar ongetwijfeld ook vooral met de poseer-skills van de Britse schone (en haar weelderige coupe). Wij hebben zo’n donkerbruin vermoeden dat dit nog wel eens beloond zou kunnen worden met een Mulberry Georgia. Maar nu dwalen we af...

Advertisement - Continue Reading Below

De campagne werd geschoten in een typisch Brits country house en zit vol verwijzingen naar de lente op het Britse platteland; bloemen, een deftige theeset, pastelkleurige fixies… Maar ook de nieuwe Delphie bag (een twee in één-model dat kan worden omgedraaid voor een andere kleursamenstelling) en Cara Delevingne’s rugzak (die dan weer wel) komen voorbij.

Georgia is overigens niet de enige nieuwe recruit van Mulberry. Eerder maakte het huis al bekend Cressida Bonas, Prins Harry’s voormalige liefje (lees hier waarom ze de prins de bons gaf), te hebben gecharterd voor een andere lentecampagnevideo, die in maart uit zal komen.

Meest gelezen

Bekijk hieronder de campagnefoto's én video van Georgia May Jagger:

 

 

 

 

 

 

Breaking nieuws van Chanel! >

Instagramsensatie Toast the Dog scoort modellenklus >

Cara Delevingne poseert wel heel intiem met Kim Kardashian voor deze magazinecover >