Keira Knightley & co poseren voor Red Nose Day op ELLE covers

Onze collega’s van ELLE UK bundelden de krachten met Comic Relief voor 5 speciale Red Nose Day-covers.

Meest gelezen

En Keira Knightly, Kate Upton, Daisy Lowe, Pixie Geldof (plus hond Buster) en Abbey Clancy gingen hier vrijwillig voor op de kiek. In designershirts die voor de gelegenheid dan weer werden ontworpen door niet de minsten uit modeland; Karl Lagerfeld, Diane von Furstenberg, Matthew Williamson, Henry Holland en Anya Hindmarch. Het fashionteam van ELLE UK kreeg op de dag van de shoot vrij; de Britse beauty’s mochten hun shirt op hun eigen manier stylen.

Advertisement - Continue Reading Below

VIDEO
En ELLE UK is de beroerdste niet; de netto opbrengsten van het ELLE X Comic Relief Issue, dat vanaf 29 januari in de UK te koop is, gaat natúúrlijk naar Comic Relief. En! Er is een behind the scenes-video van de making of de covers. Bekijk hem hier.

Niet meegekregen? Red Nose Day (dit jaar op 13 maart) is een grootschalige tweejaarlijkse inzamelingsactie van de Britse fundraiser Comic Relief. Op Red Nose Day draagt iedereen, Britse sterren incluis, een rode neus. Door iets leuks of grappigs te doen (of T-shirts te ontwerpen) wordt geld opgehaald. ’s Avonds zendt televisiezender BBC One een grote show uit in het kader van de kolossale inzamelingsactie, waar iedere editie miljoenen mee worden opgehaald. Het verzamelde geld wordt gedoneerd aan goede doelen die kansarme mensen in Afrika en Engeland helpen.

Meest gelezen

Bekijk hieronder de covers:

 

 

 

 

 

Heb je Keira en alle andere celebs al gezien op de rode loper bij de SAG Awards? >

Het is bekend! Keira Knightley is zwanger van een... >

Ook deze viervoeter scoorde een heuse modellenklus >