Assepoester krijgt designermuiltjes

Disney heeft de hulp ingeschakeld van negen designers om de fameuze glazen muiltjes van Assepoester een nieuw jasje te geven.

Meest gelezen

Volgende maand verschijnt de Disney-klassieker Cinderella in een nieuwe vorm in de bioscopen, met in de hoofdrollen oa Lily James (als Cinderella), Richard Madden (als Prince Charming) en Helena Bonham Carter (als de Fairy Godmother). En hoe beter dan één van de meest romantische sprookjes te promoten, dan met het een mödische twist.

FIT FOR A PRINCESS
Paul Andrew, Alexandre Birman, René Caovilla, Jimmy Choo, Salvatore Ferragamo, Nicholas Kirkwood, Charlotte Olympia, Jerome C. Rousseau en Stuart Weitzman hebben dus allemaal hun creatieve brein losgelaten op de iconische glazen muiltjes van Cinderella.

Advertisement - Continue Reading Below

Leuk feitje: in de film zelf loopt Assepoester op een echt glazen paar van Swarovski.

Bekijk hieronder snel de negen schetsen van de hand van de designers en kies je favoriet. De prinsessenschoenen gaan namelijk ook in de verkoop bij Saks Fifth Avenue in Manhattan en Beverly Hills, in de winkels van de negen ontwerpers (wereldwijd te bestellen), evenals Harrods, Galeries Lafayette, Excelsior Milano, Tsum, Isetan Shinjuku en in de Dubai Mall-schoenenafdeling.

Meest gelezen

Paul Andrew

Advertisement - Continue Reading Below

Alexandre Birman

Advertisement - Continue Reading Below

René Caovilla

Jimmy Choo

Meest gelezen

Salvatore Ferragamo

Nicholas Kirkwood

Charlotte Olympia

Jerome C. Rousseau

Stuart Weitzman

ASSEPOESTER @ SAKS FIFTH AVENUE
Begin maart zullen de etalages van de twee Saks Fifth Avenue-winkels volledig in het teken van de film staan. Denk aan een heuse Cinderella-collectie, kostuums die gebruikt zijn in de film en dus de speciale Cinderella-schoenencollectie.

Meer Disney-nieuws: Emma Watson wordt Disney-prinses Belle >

En naar verluid Ryan Gosling het Beest >

Plus: dit zijn onze filmtips voor deze maand >