Martin Margiela met pensioen?

Gaat Martin Margiela van Maison Martin Margiela met pensioen?

De geruchtenmolen draaide op volle toeren tijdens de S/S ’09 show van Martin Margiela. Er werd gefluisterd dat deze collectie, die meteen het twintigjarig bestaan van het label markeert, wel eens de allerlaatste voor het modehuis zou kunnen zou kunnen zijn. The buzz tijdens Parijs Fashion Week is dat Margiela himself zou willen stoppen met ontwerpen en op zoek is naar een opvolger.

 

Welllicht dat het gerucht samenhangt met een mysterieuze afspraak van Margiela en de eveneens Belgische ontwerper Raf Simons (Jil Sanders). Zou hij Margiela's opvolger worden? Simons was niet beschikbaar voor commentaar - maar volgens de eigenaar van Maison Martin Margiela ontwerpt Martin al lang niet meer zelf….

Advertisement - Continue Reading Below

 

 

 

PS - Boze tongen beweren dat ook Alessandra Facchinetti binnenkort het modetoneel moet verlaten. Donderdag presenteert ze haar tweede collectie voor Valentino. Haar laatste kans volgens insiders. Modejournalisten en inkopers zouden mogen bepalen of ze mag blijven of niet. Getipte opvolger: de Franse ontwerper Giambattista Valli.