Are You Ready for Arizona?

Zalando chartert topmodel Arizona Muse als muze.

Meest gelezen

Lieke van Lexmond en de gillende pakketbezorger (die Zalando ooit een Loden Leeuw maar ook – heel slim – een vliegende start in Nederland bezorgde) krijgen concurrentie uit onverwachte hoek. De van oorsprong Duitse webshop lanceert volgende maand haar eerste wereldwijde spring/summer-commercial. En we kunnen je zeggen: dat is een knap staaltje fashion in film. Starring: Arizona Muse.

Gisteravond werd de film in Berlijn aan een select clubje ingevlogen modepers (ELLE was here) gepresenteerd door Team Zalando en het Brits-Amerikaanse topmodel zelf. De commercial, geschoten door gerenommeerd fotograaf/regisseur Gordon von Steiner, is genaamd Are You Ready, verwijzend naar niet alleen de aanstaande zomer vol seventies looks en bloemenprints, maar ook naar het getting ready-ritueel, het me-moment, dat je iedere ochtend, of juist vlak voor je de deur uit gaat naar een feestje, opnieuw beleeft.

Advertisement - Continue Reading Below

Arizona kreeg voor de commercial gezelschap van collegamodellen Ola Rudnicka, Christopher Folz, Jessie Li en Sabrina Loffreda. Vanaf 1 maart zal-ie in verschillende landen, waaronder Nederland, gaan draaien, maar wij hebben al de behind-the-scenes-film in handen, waarin de modellen alvast wat ochtendrituelen uit de doeken doen. Hou bovendien ELLE.nl in de smiezen voor ons onderonsje met Arizona!

Are you ready? Go:

Meest gelezen

 

Begaat Zara hier een GROTE fout? >

Q&A: model Daphne Groeneveld >