De superster onder de sneakers is hier!

Dé sneaker voor 2015 is ongetwijfeld de adidas Superstar.

Meest gelezen

Waren we vorig jaar, en oké, nog steeds niet uit de adidas Stan Smiths te slaan - letterlijk, neem een kijkje op de ELLE-redactie en hij prijkt op menig voet -, voor de lente en zomer van 2015 moeten we toch echt een switch gaan maken naar de eveneens iconische adidas Superstar.

Wellicht zie je de klassieke witte versie al geregeld voorbijkomen op straat, maar Pharrell Williams zorgt ervoor dat onze voeten vanaf deze lente gehuld worden in een kleurrijke versie. De creatieve alleskunner doop de Superstar voor adidas Originals in 50(!) verschillende kleuren, van rood tot blauw en alles ertussenin. Pharrell wil met de Supercolor-collectie onze verschillen en overeenkomsten vieren: 'Supercolor is a celebration of equality through diversity.'

Advertisement - Continue Reading Below

Extra leuk: Pharrell heeft een stel speciale accenten aan de Superstar toegevoegd. Zo is op de hiel het adidas-Pharrell-logo te zien en aan de binnenkant van de schoen zit een kleurrijke illustratie.

Meest gelezen

 

Vanaf vrijdag 27 maart is de gehele Supercolor-collectie van 50 kleuren verkrijgbaar op adidas.nl/Supercolor en in de adidas Originals Store in Amsterdam. De sneakers kosten € 95 per paar.
 

 

Ook een hit: de allereerste collectie van Kanye West voor adidas Originals. Bekijk de beelden hier >

Klaagt adidas Isabel Marant aan voor hun Stan Smith-kopie? >