De Big Mac van McDonald's maakt fashion-debuut

Dit.wil.je.hebben.

Meest gelezen

Zou Moschino’s retepopulaire spring summer 2015-collectie vol rood-gele Big M-logo’s het laatste zetje hebben gegeven? Of was het de immergoeie combinatie eten kleding zijn die McDonald's over de streep trok? Who cares: er bestaat nu een Big Mac-regenjas.

Jawel: McDonald's heeft een eigen collectie gelanceerd, met die ene fantastische burger in de hoofdrol. En het bleef niet bij een regenjas en loungewear: er is ook een dekbed, behang en een regenjas voor viervoeters. Hot dogs in Big Macs dus.

Advertisement - Continue Reading Below

McD introduceerde de Big Mac Shop afgelopen dinsdag tijdens een heuse fashion show - de McWalk - in Zweden. De lifestylelijn komt in navolging van het thermo-ondergoed dat McDonald's Zweden eerder als onderdeel van diens sponsorshipdeal met het Zweedse ski-team al lanceerde.

De Big Mac Shop is volgens Adweek geen vervroegde 1 april-grap, zoals sommigen denken, maar onderdeel van imlovingit24, een wereldwijde McDonald's-marketing-pranks dag. In andere steden passeerden namelijk oa een Big Mac jigsaw puzzle (Madrid), een mega ballenbak in de vorm van een koffiekop (Sydney) en een McOrchestra (Wenen) de revue.

Meest gelezen

Maar de Big Mac Store was – goddank – geen onedayfly; bestellen kan nog steeds en óók vanuit Nederland: bigmacshop.se.

 

Advertisement - Continue Reading Below

 

 

 

 

 

Doggystyle: Mr. Porter zet de stijlvolste honden van Instagram in >

Yohji Yamamoto geeft Hello Kitty een nieuw modeleven >