Deze twee topmodellen scoorden een designklus

Hanne Gaby Odiele en Binx Walton hebben schoenen ontworpen.

Meest gelezen

Twee catwalkfavorieten, de Belgische Hanne Gaby Odiele en Amerikaanse Binx Walton, krijgen een eigen schoenenlijn. Odiele scoort haar eerste ontwerpklus bij de New Yorkse schoenenontwerper Matt Bernson. Binx gaat aan de slag voor de Italiaanse sneakerspecialist Superga.

Hanne Gaby Odiele – streetstylefavoriet en geroemd om haar quirky cool stijl – maakte het nieuws bekend via Instagram en postte een sneak peek van de capsulecollectie:

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

 
Er zijn dus nog geen foto’s van de daadwerkelijke muiltjes, maar er wordt gespeculeerd over een collectie met oa handgemaakte leren gladiatorsandalen en Derby brogues. Met een finishing touch dus van het Belgische model.

Superga kiest daarentegen dit seizoen dus voor rising star Binx Walton – die afgelopen fashion week nog de boeken in ging als één van de pestkoppen van Kendall Jenner. Het model treedt hiermee in de voetsporen van Alexa Chung, Rita Ora en Suki Waterhouse. Binx is niet alleen het gezicht van de huidige zomercampagne van Superga, voor autumn/winter 2015 heeft het model uit Nashville, Tennessee ook een limited edition collectie ontworpen.

De zomercampagne van Superga, waarvoor Binx zelf ook even op de stoel van creative director mocht zitten, verschijnt in april. Hou www.superga.nl in de gaten.

Binx is ook het gezicht van de nieuwe NikeLab X Sacai-collectie >

Model Hanne Gaby Odiele doet het voor >

Dit zijn ze: de 12 it-sneakers van deze zomer >