Kendall Jenner scoort opnieuw grote modeklus

Terwijl ze du moment nog gebouwengroot in ondergoed op Calvin Klein-ads schittert, scoort Kendall Jenner opnieuw een grote modedeal. Fendi – hoe kan het ook anders met Karl aka Kendalls grootste fan aan het roer – strikte het 19-jarige model als boegbeeld van de a/w 2015-campagne.

Meest gelezen

Tijdens de Milaan Fashion Week-show van die collectie, afgelopen februari, liep het halfzusje van Kim Kardashian al mee over de catwalk van het Italiaanse modehuis. En dat beviel, zo blijkt. Kendall moet de spotlights echter wel delen met niet de minste uit modellenland: de 28-jarige Lily Donaldson. Op het eindresultaat moeten we nog even wachten, maar Fendi deelde alvast wat behind-the-scenes kiekjes van de modellen op Instagram.

Advertisement - Continue Reading Below

Kendalls vriendschap met Karl zo een beetje in beschouwing nemende zal dit ook niet de laatste grote klus voor de Jenner-telg zijn. Na deze Fendi-opdracht en eerder al de spring/summer 2015-campagne voor Karls eigen label Karl Lagerfeld moet toch haast ook nog een keer een Chanel-campagne volgen. Mark our words.
 

Meest gelezen

 

 

En dan hebben we het nog niet eens over dat Estee Lauder-contract gehad >

Dit droeg Kendall afgelopen weekend naar Coachella >

En zo vierde zus Kourtney haar verjaardag >