H&M opent outlet in Rotterdam

H&M-prijzen mét fikse kortingen? Juist, dan blijft er zowaar niks over om af te rekenen. In Rotterdam kun je vanaf deze week je slag slaan.

Wat H&M doet met overgebleven items uit oude collecties? Nou, in dit geval alles verzamelen, onder één dak samenbrengen, om zich vervolgens uit te leven met kortingsstickers. Zie daar: de outlet van H&M aan de Rodezand 50 in Rotterdam. Een pop-up outlet, welteverstaan – H&M tuigt de winkel voor een beperkte tijd op.

Ondertussen shop je in A'dam vanaf donderdag 23 april designeritems met meer dan 70% korting >

Advertisement - Continue Reading Below

In de nieuwe tijdelijke winkel vind je de dames-, heren-, en kindercollectie, maar ook accessoires, lingerie, basics, de Divided-collectie en zelfs een beetje H&M Trend (!). Met kortingen tot wel 80%, dus.

Het wordt wel dringen voor de pashokjes: op het Facebookevent van de opening (woensdag om 9.30) hebben zo’n 10.000 mensen zich al op aanwezig geklikt. Flink gehypet, maar wees gerust; er is nog meer dan genoeg tijd. De winkel blijft nog tot 21 juni open (maandag t/m zondag van 9.00 - 18.00 uur en op vrijdag tot 21.00 uur) en wordt wekelijks aangevuld met nieuwe spullen.

Nog meer giga kortingen (op o.a. Dries van Noten en Marni!) >

Zien! De nieuwste campagne van Gucci onder Alessandro Michele >