Een analyse van Blake Lively's 10 outfits op één dag

In één(!) dag dus. Tien outfits.

Meest gelezen

Blake Lively stormde gisteren door New York voor haar perstour voor The Age of Adaline waar geen einde aan leek te komen. Net als haar outfits trouwens, want ze droeg er 10(!) op één dag. We kid you not.

Al voor de klok 12 uur 's middags sloeg, was Blake al gefotografeerd in 5 verschillende outfits. Alsof het niets is. Aan het einde van de dag telden we er 10 - haar laatste stop was bij The Tonight Show with Jimmy Fallon - en om eens optimaal te genieten van deze glorieuze modedag zetten we alle looks, plus analyse, voor je uiteen. We beginnen bij het begin:

Advertisement - Continue Reading Below

De Vakantieganger:
Blake's dag begon om 3 uur 's ochtends (heus) en de actrice hulde zich voor het vroege uur in een vakantie-esque jumpsuit met palmbomen. Die uiteraard te koop is via haar website Preserve. In haar mond: peperdure juwelen. Een alledaagse morgen, kortom:

Meest gelezen

 

De Serena-die-stijltips-van-Blair-heeft-gekregen:
De eerste stop voor Blake was Good Morning America, waar ze heen toog in een Marc Jacobs-jas en op Louboutins. Het ensemble is iéts meer Blair dan Serena en doet ook een beetje denken aan een plaid (het was dan ook nog vroeg).

 

Advertisement - Continue Reading Below

Eenmaal binnen zagen we de sexy leren-met-ruiten Marc Jacobs-jurk die Blake droeg:

 

Advertisement - Continue Reading Below

Bovendien leek ze haar eerste koffie te hebben gehad:

Meest gelezen

 

De Superheld:
Uiteraard kon Blake de talkshow niet verlaten in dezelfde outfit (dúh!) en dus hulde ze zich voor haar vertrek in deze colourblock-outfit van Roksanda, waarin ze er uitzag alsof ze ieder moment kon wegvliegen. Superman was er niets bij:

Advertisement - Continue Reading Below

 

Koningin van de jungle:
Blake trok daarna weer haar gezellige palmbomenjumpsuit aan - die we nu dus ook willen hebben - en nam 'm mee naar de Live! With Kelly and Michael-show:

#BlakeLively on now...looking phenomenal!!! #KellyandMichael

A post shared by LIVE with Kelly and Ryan (@livekellyandryan) on

 

De Carrie Bradshaw:
Uiteraard kon ook deze talkshow niet verlaten worden in dezelfde outfit en daarom trok Blake dit opvallende Kristinit-ensemble (ook te koop via Preserve) aan, met gladiator-sandalen van Alexa Wagner. Een outfit die op papier niet zou moeten werken, maar bij Blake dus wel. Don't try this at home.

Advertisement - Continue Reading Below

 

De Onderwater Parade:
Voor haar optreden bij Sirius XM-radio hulde ging Blake voor een jurk en jas met Koi-vissen erop, en héél veel kleur. Alleen zij:

 

De Menselijke Kauwgombal:
On Wednesdays, eh, Tuesdays we wear pink. Van top tot teen in roze, Blake showt ons een overdadig lesje in ton sur ton:

 

De Southern Belle:
Omdat geen een perstour compleet is zonder een formele jurk, hulde Blake zich voor de avond in een off-the-shoulder jurk mét parels:

Meest gelezen

 

De Kers op de Taart:
Eenmaal binnen bij The Tonight Show with Jimmy Fallon kleedde de actrice zich voor de laatste keer om die avond in een LBD. Omdat ook geen perstour compleet is zonder een Little Black Dress:

 

De Seventies Schwung:
De avond werd afgesloten met deze kleurrijke seventies-broek mét enorme riem. Och Blake.

 

Wat een dag.

 

Blake Lively onthult waarom ze haar dochter een mannennaam heeft gegeven >

Zien: een nieuwe video van Blake Lively en Michiel Huisman >

 

Bron: elle.com