Olivia & Johannes geven stylingles

‘Perfect couple’ Olivia Palermo en Johannes Huebl zijn de beroerdsten niet; de twee delen hun favoriete items en stylingtips voor de zomer met de wereld. Opdat jij en manlief er heus net zo perfect uit zullen zien als zij – mocht je dat willen.

Meest gelezen

Kregen we eerst, dankzij beautymerk La Mer, al een blik op het flawless verlopende ochtendritueel van Olivia en Johannes (wáár zijn de snoozende wekkers, ochtendwallen en out of bed-haren?), nu zorgt Tommy Hilfiger ervoor dat we de favoriete zomeritems van de Huebls kunnen kopiëren. De newlyweds kregen namelijk de rol van guest editors voor de womens- en menswear-collecties.

In de praktijk komt dat erop neer dat je de twee de komende maanden op tommy.com tussen de andere webshopmodellen aantreft, in hun zelfbenoemde must have-items, waarbij ze dan ook meteen de broodnodige stylingtips geven. Én – voor de die hard #Sunday-fans (je weet dat je er een bent wanneer je begrijpt waar we het hier over hebben) – er is behind the scenes-materiaal van de shoot die Olivia en Johannes voor Hilfiger deden:

Advertisement - Continue Reading Below

 

Meest gelezen

 

 

 

‘Johannes and I are excited and honored to work with Tommy, one of the most iconic American designers,’ wil de voormalige The City-ster er nog over kwijt. ‘We have both always loved the signature Tommy Hilfiger style – he knows how to infuse the classics with a sense of modern cool and that perfectly preppy touch. We’re proud of this collaboration and the opportunity to style Tommy’s iconic designs with our own twist.’
 
Op vakantie met Olivia Palermo en Johannes Huebl

Zo staat Olivia Palermo ’s ochtends op >